Hur inaktiverar jag Google Discover?

Published by

on

Vill du framgångsrikt vara en del av en planet där varje individ är starkt beroende av teknik och internet? Om ditt svar är ja, måste du ladda ner några program och använda vissa webbplatser för att öka din bekvämlighet. En av de viktigaste plattformarna som du bör överväga före andra är Google.

Det är en sorts sökmotor som skapades för att göra inhämtningen av information mer effektiv utan några svårigheter. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att ta reda på hur detta program kan göra saker bättre för dig med vägledning av Google support team så snart som möjligt.

En av huvudorsakerna till denna plattforms popularitet är att den har ett förstklassigt och lättanvänt gränssnitt som du kommer att kunna ställa in beroende på dina behov. Dessutom kommer du också att få använda profilen du skapat på Google för att marknadsföra ditt varumärke utan några ytterligare utmaningar.

Går du igenom en utmanande period och försöker förstå hur du installerar och registrerar dig för en pålitlig sökmotor som Google på din dator, bärbara dator eller smartphone eftersom detta är din första gång? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på hur du ska säkerställa att du gör allt korrekt.

Det är dock ingen anledning för dig att ge upp. Det beror på att Google tekniska support team kan vägleda dig i dina ansträngningar. Det är en grupp utbildade yrkesverksamma som har utbildats grundligt, så du kan lätt lita på dem.

Förutom det finns det några instruktioner du kan använda om du vill inaktivera Google Discover. Dom är:

  • Det första du behöver göra är att öppna programmet Google på din smartphone eller bärbara dator
  • När startsidan öppnas trycker du på profilbildsikonen i det övre högra hörnet på sidan
  • Ett popup-fönster kommer att dyka upp, välj Inställningar från det omedelbart
  • En annan uppsättning alternativ kommer att tillhandahållas till dig, välj Allmänt
  • Flytta skjutreglaget bredvid Upptäck till vänster om du vill inaktivera den här funktionen

Du kan ringa Google kundtjänstnummer om du har några tvivel angående stegen ovan.

Ursprunglig källa

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started