Hur inaktiverar jag aviseringar för Google Assistant hörlurar?

Published by

on

Är du en av många människor på planeten som letar efter en lämplig assistent för din enhet? Om ditt svar är ja, bör du lära dig mer om Google Assistant och hur den kan hjälpa dig så snart som möjligt. De flesta av er kanske redan har hört talas om Google eftersom det är en av de mest populära och pålitliga organisationerna på planeten idag.

Även om detta företag kan ha börjat som en sökmotor, har det nu vuxit till mycket mer än så. Du kan använda hjälpen av denna firmas applikationer för att ta hand om många uppgifter utan problem. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att veta mer om det med hjälp av Google support team så snart som möjligt.

En av de främsta anledningarna till att du bör välja detta program är att det har ett bekvämt och användarvänligt gränssnitt, som du kommer att kunna navigera utan problem. Alla dessa element kommer att göra det bekvämt för dig att få de mest lämpliga resultaten samtidigt som du minimerar risken för problem med stor marginal.

Är det här en av de första gångerna du har försökt förstå hur en multifunktionsapplikation som Google fungerar och konfigurera den enligt dina preferenser? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller hur du skaffar de mest relevanta resultaten.

Men betyder det att du ska ge upp dina förnödenheter? Nej. Det beror på att Google tekniska support team kommer att kunna hjälpa dig i dina ansträngningar på lämpligt sätt. De kommer att ge dig tips, tricks, förslag och lösningar för att förbättra din bekvämlighet så mycket som möjligt.

Utöver det finns det några steg du kan följa om du vill inaktivera hörlursaviseringar från Google Assistant. Låt oss nu ta en titt på dem:

  • Det första du behöver göra är att vända enheten och gå till fönstret för Google Assistant inställningar direkt
  • När den nya sidan öppnas framför dig, tryck på rutan Enheter som du kommer att stöta på
  • Klicka på knappen Personlig som du hittar bland alternativen och välj sedan dina hörlurar
  • Klicka på fliken Talade meddelanden som du hittar på nästa sida
  • Slå på funktionen enligt dina preferenser och krav

Ring Google support Sverige nummer om du vill få information om andra aspekter eller tjänster.

Ursprunglig källa

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started